top of page
arcades2_edited.jpg

COL·LEGI YGLESIAS
Benvinguts al Blog

Al Col·legi Yglesias estem molt orgullosos de tenir una àmplia experiència educativa de més de 100 anys. Combinem metodologies innovadores que permeten el creixement intel·lectual i personal i afavoreixen la participació activa dels nostres alumnes.

Centre Concertat per la Generalitat de Catalunya.

Inicio: Bienvenida

VISITES GUIADES

Truca'ns al 937 94 07 95 o envia'ns un mail a secretaria@coleyglesias.com

Inicio: Postular ahora
Inicio: Instagram

Sobre nosaltres

Compromesos amb l’Educació

Al Col·legi Yglesias els alumnes reben molt més que una educació convencional. Creem un ambient únic i dinàmic que accepta a tota mena d'estudiants. Tenim un lloc per a cada alumne i família. Vols saber més sobre el Col·legi Yglesias? Et convidem a que segueixis explorant el nostre lloc web i que et posis en contacte amb nosaltres en cas de tenir alguna pregunta.

art-art-materials-bright-color-627901.jp
Inicio: Qui som?

TESTIMONIS

A continuació, et convidem a que llegueixis diferents testimonis d'alguns membres de la nosta comunitat educativa. 

Joaquin Rovira, pare.

-Gerent Residència Geriàtrica-

Vaig escollir el Col·legi Yglesias pel meu fill gran, el Víctor, per fer l’ESO en un entorn més recollit i controlat. Aquell any la meva filla petita, la Lali, seguia a una altra escola. Vaig descobrir i valorar que al Col·legi Yglesias realment estan pendents de cada nen i les seves circumstàncies. Potser es pot anomenar atenció, seguiment i acompanyament personalitzat.

Untitled

Valentina Cecere, alumna de P5.

M’agrada el Col•le Yglesias perquè jugo amb els meus amics, aprenc molt i les senyoretes m’estimen.

VALENTINA_edited.jpg

Meritxell Moreno, Consell Rector.

-Filòloga anglesa-

Com a mare de 2 fills a l’escola vaig decidir formar part del consell per l’importància que te la cooperació, compromís i implicació dels pares,mares, docents i no docents per transformar i innovar a partir de la solidaritat, la pluralitat, l’autogestió i l’autonomia. Com a cooperativa que som podem opinar, podem votar i podem decidir en les assambles. Els valors cooperatius van més enllà de l’aula. Com a novetat hem entrat a formar part del CoopCat- Confederació de Coperatives de Catalunya- l’organ màxim de representació  i màxim interlocutor ambl’Administració, que complementen els principis cooperatius amb la finalitat de representar, defensar i promoure els nostres interessos.

meri_edited.jpg

Cristian Martinez, alumne de 4t d'ESO.

M'agrada el Col·le perquè els professors cuiden molt bé de nosaltres i tenen molta paciència.

Untitled

Sussi Giménez, mare i mestra del centre.

-Mestra i Logopeda-

Un dels motius va ser per la trajectòria de l'escola, també teniem molt clar que volíem una concertada i que estigués al centre del poble. Ens va acabar de fer decidir-nos el seu Projecte Educatiu.

Untitled

Ferran Medina, antic alumne.

-Periodista-

Tinc molt bons records del Col·le. Sobretot recordo a tots els professors, com em van ensenyar, estimar, ajudar, en general com em van acompanyar des de ben petitó fins a secundària. Quan penso en aquesta escola em ve un somriure. A part m'agrada molt com ha anat creixent i evolucionant al llarg dels anys.

Untitled

Laura Foved, membre de la Comissió de Mares i Pares.

-Assesora de Viatjes-

Vàrem escollir el Col•le Yglesias per la seva qualitat educativa, perquè es un col·legi molt proper amb les famílies a tots els nivells i en el qual tenim un pes de decisió important com a socis, i pel seu caràcter excepcional com escola.

Untitled

Oriol Pastor, membre Consell Rector.

-Consultor d’empreses-

Després de visitar totes les escoles vam decidir matricular els nostres fills al Col•legi Yglesias fa 3 anys.

En aquell moment ens va agradar molt la interacció amb el professorat i com ens van assessorar a la jornada de Portes Obertes. 

Avui seguim notant el col•legi com a molt proper, on el professorat i el personal no-docent ens coneixen i, el més important, coneixen els nostres fills, com son i què necessiten. 

Com a membre del Consell Rector estic content de poder formar part del desenvolupament de l’escola i de contribuir de manera activa en el l’educació dels nostres fills.

oriol_edited_edited.jpg

Irene Noguera, mare.

-CEO's Executive Assistant-

Escogimos el Cole Yglesias por muchas razones, pero las más importante es que tiene los tres ciclos completos, es de una sola línea, le dan mucho énfasis en idioma inglés y es muy cercana a las costumbres del pueblo y a nuestros valores.

Untitled

Sílvia Jiménez, mare.

-Responsable de qualitat d'empresa cosmètica-

Vam escollir el Col·legi Yglesias per quatre motius.

- La seva centralitat que permet anar caminant a l'escola.

- La importància dels idiomes al llarg de tota l'escolarització.

- Que l'educació inclogui fins quart d'ESO.

- I que tingui una sola línia educativa que permet que hi hagi més interrelació entre professorat i alumnat.


Estem molt contents de la nostra elecció!

Untitled

Núria Cabezos, mare.

-Professora d'anglès d'ESO-

Quan vaig començar a mirar escoles per la meva filla, buscava una escola petita d’una sola línia on pogués tenir una bona atenció personalitzada i sobretot que tingués continuïtat a secundària, almenys fins a 4t d’ESO. A més a més, tenia clar que que el projecte educatiu d’aquesta escola tenia que apostar per les llengües estrangeres (almenys, l’anglès) i les noves tecnologies des de P3. Així que en el Col·legi Yglesias ho vaig trobar tot, i ara després de 3 cursos la tornaria a triar.

Untitled

María del Mar, mare.
-Administrativa-

Tinc tres fills escolaritzats en el centre. Quan vam tindre la necessitat d’escollir escola vàrem voltar com qualsevol família, però vàrem fer unes reflexions, i entre elles és que no estàvem escollint el lloc on la nostra filla faria P3, sinó on s'estarà fins a 4t d'ESO. Em va agradar que era una escola familiar, proximitat amb pares, alumnes, professors. Els valors de l'escola.. Ens va agradar el projecte educatiu, el fet que sigui una sola línia. Es parla anglès des de P3, donen molta importància als idiomes, es fan moltes hores a setmana. Per suposat em vaig escoltar la informació d'ex-alumnes i pares. Tots col•laboren. Per últim, dir que la qualitat educativa és una qüestió de confiança entre mestres i pares que es va forjant amb cada pas i jo l'ha he trobada.

01D0A58B-E598-4AA8-84C5-40B8F7670004_edited.jpg

Júlia Vives de la Cortada, alumna de 2n de Primària.

M’agrada molt el Col·le perquè les professores son molt simpàtiques, aprenc molt i fem coses molt divertides.

Untitled

Teresa Utzet.

-Antiga professora Col·legi Yglesias-

Institució docent totalment arraigada al poble. Els més de 100 anys de dedicació al ensenyament, l'avalen. Molt bona elecció educativa per les noves generacions.

Untitled

Cristina Martínez, mare.

-Infermera-

Sóc mare de dos alumnes d'ESO, varen començar a l'escola a P3...contents que fos així, una escola propera, d'una sola línea, un projecte educatiu canviant segons les necessitats dels alumnes i adaptat al temps actual, un professorat amb tracte humà i proper tan pels alumnes com pels pares. Escola Cooperativa que inclou poder participar dels projectes. Els pares volem la millor educació, no tan sols a nivell acadèmic sino en valor humà.

Untitled
Inicio: ¿Qué está ocurriendo?

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela.

IMG_6534.PNG
Inicio: Cita
bottom of page